Copil de 8 ani rănit după ce mama lui a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-un cap de pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O tânără de 27 de ani este cercetată pentru vătămare corporală din culpă, în contextul în care a pierdut controlul direcţiei, pe fondul neatenţiei, iar maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod, pe DJ 242B.

Joi, 18 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Bujor au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe D.J. 242B, în localitatea Băneasa, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

”Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că o femeie, de 27 de ani, a condus autoturismul pe drumul mai sus menţionat şi, la un moment dat, din cauza neatenţiei, ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi intrat într-un cap de pod din beton”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului, un copil, de 8 ani, pasager în autoturism, a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite