Contrabandă cu repetiţie: mirajul traficului de ţigări l-a lăsat pe un tânăr fără maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a mai fost prins şi amendat pentru trafic de ţigări, un tânăr cu dublă cetăţenie a încercat din nou să păcălească vigilenţa poliţiştilor de frontieră gălăţeni. A fost prins din nou şi a rămas fără maşină.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au verificat astăzi un autoturism marca Volvo înmatriculat în judeţul Galaţi. La un control mai amănunţit, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, nu mai puţin de 6.000 de ţigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză din Republica Moldova. Culmea este că la o verificare atentă a şoferului, un tânăr de doar 26 de ani cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, poliţiştii au constatat că acesta era la a doua abatere de acelaşi fel.

"Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura ridicării întregii cantităţi de ţigări şi a autoturismului în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, Denis Lazăr.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite