Concert de adio, la Galaţi, al celebrei soliste Maria Ciobanu, care şi-a anunţat retragerea din activitatea artistică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre invitaţii „Ciocârliei României” se numără Orchestra „Doina Basarabiei”, condusă de Valeriu Caşcaval, dar şi Leontina Văduva, Camelia Ciobanu Filip, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda şi Olga Bălan.

Iubitorii muzicii populare au toate motivele să iasă în oraş miercuri seară. Pe 16 martie, de la ora 19,30, la Sala Sporturilor din Galaţi va avea loc un spectacol cu o mare încărcătură emoţională, intitulat „Lie, Lie, Ciocârlie, rămân a voastră Marie”, care face parte din turneul de retragere din activitatea artistică a celebrei soliste Maria Ciobanu.

La concertul de retragere din activitate a „Ciocârliei cântecului popular” vor participa numeroşi cântăreţi foarte cunoscuţi de muzică populară. Printre invitaţi se numără Orchestra „Doina Basarabiei”, condusă de Valeriu Caşcaval, dar şi Leontina Văduva, Camelia Ciobanu Filip, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda şi Olga Bălan.

Artista în vârstă de 78 de ani a fost de mai bine de 60 de ani în slujba cântecului popular românesc, fiind supranumită „Ciocârlia României”. De-a lungul carierei a fost distinsă cu prestigioase premii şi distincţii, între care Crucea naţională Serviciul Credincios şi având gradul de ambasador al României la ONU.

Repertoriul său cuprinde peste 500 de piese, înregistrate pe discuri, la radio şi TV. A concertat în toată lumea, alături de mari personalităţi ale muzicii.

Biletele pentru spectacolul de la Galaţi se găsesc la casa de bilete a Sălii Sportului, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Agenţia Teatrului Dramatic, dar şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. Preţul unui bilet la categoria I este 80 de lei, iar la categoria a II-a este 50 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite