Coliziune mortală de DN24 D, produsă din vina unui şofer beat. Un bărbat de 41 de ani a murit. Sunt şi doi răniţi grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN24D în apropiere de Cuca FOTO captura video
Accident pe DN24D în apropiere de Cuca FOTO captura video

Potrivit poliţiştilor, şoferul vinovat de producea accidentului este un tânăr de 22 de ani care s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului. Persoana decedată în accident este un bărbat de 41 de ani care se afla în maşina condusă de şoferul care a provocat coliziunea.

Accident rutier grav, sâmbătă, 10 octombrie 2018, pe Drumul Naţional 24D, pe raza judeţului Galaţi, între Cuca şi Băleni. Impactul violent dintre două maşini s-a soldat cu decesul unei persoane şi cu rănirea gravă a altor două.

Potrivit anchetatorilor, tragedia a fost provocată de un tânăr de 22 de ani, care s-a urcat la volan deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul, care conducea autoturism marca Dacia Solenza, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism marca Audi, condus de o femeie. Coliziunea s-a produs la ora 16,45.

„În urma impactului, un pasager din autoturismul Dacia Solenza a decedat. De asemenea, ambii şoferi au fost răniţi. Tânărul de 22 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Mai multe echipaje medicale au ajuns la faţa locului în circa 15 minute de la impact, fiind solicitat şi elicopterul SMURD. 

„Răniţii sunt un tânăr de 22 de ani, cu traumatisme de membru inferior şi contuzii, dar şi o femeie de 51 de ani, care avea mai multe traumatisme şi o contuzie de coloană toracică lombară. Victima decedată este un bărbat de 41 de ani, pasagerul din dreapta, care a suferit multiple traumatisme din cauza cărora a intrat în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, dar acestea au rămas fără răspuns, fiind declarat decesul”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Traficul pe DN24D a fost blocat aproximativ o oră. Poliţiştii au deschis în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite