Ce „voucher de vacanţă” ciudat aveau în maşină doi tineri proaspăt căsătoriţi. S-au ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea a fost făcută de un echipaj al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe o stradă din municipiul Galaţi. Cele două persoane din maşină, soţ şi soţie, au cetăţenie moldovenească şi intenţionau să ajungă în Turcia, în vacanţă.

Doi tineri proaspăt căsătoriţi, din Republica Moldova, plecaţi spre Turcia pentru a-şi petrece luna de miere, s-a ales cu dosar penal după ce în maşina lor a fost descoperită o importantă cantitate de alcool de contrabandă.

Descoperirea a fost făcută în data de 17 octombrie 2019, în jurul orei 18.00, de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi care, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca Volkswagen.

La volan se afla cetăţeanul moldovean Ghenadi C., în vârstă de 32 de ani, care era însoţit de soţia acestuia, Irina C.I., în vârstă de 35 de ani, şi aceasta având tot cetăţenia Republicii Moldova.

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia colegii noştri au descoperit, în bagajele pasagerei, 40 de sticle care conţineau 40 de litri de alcool şi 5 cutii în care se afla cantitatea de 1250 grame de tutun vrac, de provenienţă duty-free”, a declarat Mădălina Carp, de la Poliţia de Frontieră Galaţi.

Şoferul maşinii a declarat că intenţiona să transporte bunurile în Turcia, pentru a le vinde şi pentru a face astfel rost de bani pentru a avea o lună de miere reuşită. N-a fost să fie, căci s-au ales cu dosar penal, iar ineditul „voucher” de vacanţă a fost confiscat.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite