Ce tarife vor plăti gălăţenii, de la 1 ianuarie 2020, pentru parcările publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul local al municipiului Galaţi a aprobat noile tarife în şedinţa din 12 decembrie, la propunerea societăţii publice care are în administrare parcările urbei. Ca element de noutate, se introduc taxe de parcare pentru o zi, 6 luni şi anuale.

Gospodărire Urbană SRL, societatea care este responsabilă cu amenajarea, organizarea şi exploatarea parcărilor din municipiul Galaţi, a solicitat Consiliului Local Galaţi, întrunit în şedinţă ordinară, joi, 12 decembrie 2019, să aprobe noile tarife pentru folosirea parcărilor publice de către persoanele fizice.

Ca element de noutate, avem introducerea unui tichet de parcare pe zi, precum şi instituirea unor permise de parcare semestriale şi anuale.

Astfel, conform propunerii aprobate de consilierii locali, un bilet/tichet de parcare pentru o zi va costa 12 lei, iar pentru permisul de parcare pentru persoanele fizice tariful lunar va creşte la 50 lei în loc de 35 lei. 

Permisele de parcare pentru persoanele fizice vor costa 285 lei/loc de parcare în cazul abonamentului pe 6 luni, iar cele anuale vor avea un preţ de 540 lei/loc de parcare. 

Noile tarife sunt valabile de la 1 ianuarie 2020.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite