Ce străzi sunt afectate de şantiere în această săptămână la Galaţi, deci este indicat să le ocoliţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul de pe nu mai puţin de 11 străzi din municipiul Galaţi este afectat de tot felul de lucrări la carosabil, parcări şi trotuare. Autorităţile vă recomandă să căutaţi rute alternative, mai ales în orele de vârf.

Chiar dacă ploile din ultimele zile au transformat într-un coşmar traficul din întreg oraşul Galaţi (pe fondul faptului că unda verde a dat rateuri sinistre), este bine să ştiţi că se poate şi mai rău, căci combinaţia ploaie-şantier în lucru poate face ravagii.

Serviciul public Ecosal din cadrul Primăriei Galaţi anunţă că se fac lucrări pe mai multe străzi din oraş, zone în care traficul este parţial închis (sau doar obstrucţionat, după caz), situaţie în care este recomandat să evitaţi să treceţi pe acolo.

Reparaţii prin frezare şi plombare se fac, în săptămîna 19-25 septembrie 2016, pe bulevardul George Coşbuc (zona Profi) şi pe strada Brăilei (spre Tirighina şi DN25B, de la Tirighina şi „Borcan” – ieşirea din Galaţi).

Reparaţii la trotuare şi parcări (cu obstrucţionarea traficului, căci în zonă vor staţiona, pr prima bandă, tot felul de utilaje) se fac pe bulevardul Galaţi (între semaforul de la Universitatea Danubius şi bulevardul Dunărea), pe strada Brăilei (de la Spitalul Judeţean la bd-ul Dunărea) şi în cartier Micro 38 (zona bl. Z).

Evident, acestor şantiere li se adaugă cele deja existente în zona Gheorghe Doja şi zona Gării, dar şi pe străzile Ana Ipătescu, Tecuci, Traian, Basarabiei şi Română.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite