Campanie de strângere de haine, jucării şi dulciuri pentru copiii cu boli incurabile din MagicCAMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii care doresc să doneze o haină nouă, o jucărie, ceva dulce sau un obiect pentru igienă,  o pot face la EliteGym Galaţi, unde a fost instalată o urnă de donaţii, până pe 20.12.2019.

Ei trăiesc în prezent. Cu bucurie, cu speranţă, cu chef de joacă. Iar zâmbetul lor este molipsitor. Vorbim despre copiii din MagiCAMP... Da, noi dăruim Crăciunul, ei ne dăruiesc bucuria de a trăi în fiecare zi.

Ce aveţi de făcut? Dacă doriţi să vă alături campaniei ”Dăruim Craciunul-Magicamp”, într-o cutie curată veţi pune o hăinuţă nouă, o jucărie sau ceva dulce, şi un obiect pentru igienă. Nu sigilaţi cutia. Aceasta va rămâne deschisă pentru verificare (trebuie îndeplinite câteva condiţii de siguranţă, de igienă). Ambalajul pentru cadou va fi în cutie, se vor ocupa organizatorii de sigilarea ei.

Recomandare: puneţi câteva gânduri frumoase pe hârtie....Dăruiţi o parte din emoţiile voastre copiilor din MagiCAMP. Sigur se vor bucura!

”Alături de noi este şi EliteGym Galaţi, unde ne va aştepta o urnă pentru donaţii. Spiriduşii se vor ocupă de cumpărături. Cadourile frumos ambalate vor ajunge în casele copiilor care fac parte din povestea noastră. Spiriduşii noştri harnici se vor ocupa personal”, ne-a declarat Dana Hâncu, unul dintre organizatorii campaniei.

Campania se desfăşoară în perioada 31.10- 20.12.2019.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite