Bătaie cruntă între două fete şi un băiat,  la un liceu din Tecuci. Colegii au filmat scena violentă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Insectoratul Şcolar Galaţi a deschis o anchetă , sursa: Arhivă Adevărul
Insectoratul Şcolar Galaţi a deschis o anchetă , sursa: Arhivă Adevărul

Două fete şi un băiat se lovesc cu pumnii şi picioarele în faţa colegilor, la un liceu din Tecuci, judeţul Galaţi. În tot acest timp, colegii fie îi încurajează, fie încearcă să-i despartă sau pur şi simplu se amuză. O altă fată a filmat scena violentă şi a distribuit-o pe reţelele de socializare.

Pe imagini se observă cum două fete se iau la bătaie, iar la un moment dat intervine şi un băiat. Altercaţia s-a produs în pauză. Scenele violente au ajuns pe reţelele de socializare.

După ce a vizionat imaginile, conducerea Insectoratul Şcolar  a început o anchetă. Elevii bătăuşi se vor alege cu nota scăzută la purtare. La fel şi eleva care a filmat şi a publicat pe Facebook imaginile.  

„Ieri (n.r. marţi, 6 iulie), în jurul orei 15.00, la clasa a X-a, în timpul pauzei, două fete au plecat de la motiv banal, uneia dintre ele i s-a părut că cealaltă se uită mai ciudat la ea. Au sărit nişte băieţi să le despartă. Imediat, doamna dirigintă a fost chemată de unul dintre băieţi. A venit imediat cu doamna director adjunct şi au început o anchetă. Au fost rugate să nu filmeze şi sigur să nu distribuie filmuleţele. Sigur, fetele au spus da, dar noi am observat că lucrurile nu s-au întâmplat aşa, filmuleţul fiind distribuit. A început şi o consiliere cu cele două fete. Fiind destul de apropiate, doamna dirigintă le ştie foarte bine.  Au fost întrebate ce s-a întâmplat. Au spus că pur şi simplu s-au enervat şi nu au mai putut să-şi ţină nervii în frâu.. Ideea este că la momentul de faţă, bănuiesc că sunt prietene nu mai au nicio problemă”, a declarat Adrian Silivestru, inspector în cadrul ISJ Galaţi. 

Directoarea Colegiului Naţional de Agricultură şi Economie „Calistrat Hogaş” din Tecuci spune că a fost un conflict spontan, iar la mijloc ar fi, de fapt, o relaţie de iubire. Elevii sunt la profil agricol şi se află în aceste zile în practică. „A fost un conflict spontan în sala de clasă, în timpul pauzei, între două eleve şi şi fratele geamăn al elevei agresate. Toţi copiii sunt din aceeaşi clasă. S-a luat de la nişte jigniri, discuţii între copii, în ceea ce priveşte relaţia de iubire cu un băiat, ceva legat de prietenie”, spune Cristiana Bârzu, directorul liceului.

Atenţie!! Imagini ce vă pot afecta emoţional! 

  

   Sursa video: Munikipiul Tecuci

Poliţiştii din Tecuci s-au autosesizat după ce au văzut imaginile şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, cercetările urmând să stabilească identitatea persoanelor care apar în imagini şi împrejurările în care s-a produs incidentul”, a spus Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

 Vă recomandăm şi:

Brăila, pe locul doi pe ţară la Evaluarea Naţională. Doar o medie de 10!

Studiu: 66,1% dintre tineri consideră că educaţia din România nu te pregăteşte pentru viaţa reală, 40% ar părăsi ţara

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite