Aventura Parc, în mijlocul unei păduri din Galaţi. Complexul va avea tiroliene şi scări interconectate prin copaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: CJ Galaţi
sursa: CJ Galaţi

Un parc de aventură spectaculos se construieşte la Galaţi, în mijlocul unei păduri. Complexul va semănă cu cel de la Braşov şi va costa peste 1,6 milioane de lei, fonduri europene.

În Pădurea Gârboavele, aflată la 15 kilometri de oraşul Galaţi, se amenajeză de la zero un parc de aventură pe o suprafaţă de peste opt hectare. Complexul va avea 15 trasee, tiroliene spectaculoase, platforme, scări şi poduri interconectate între copaci. La final, zona de agrement va fi spectaculoasă.

Gălăţenii merită şi au nevoie de noi zone de agrement şi de relaxare în aer liber. Vor fi amenajate 15 trasee de aventură, cu sute de elemente interconectate prin arbori, la diferite înălţimi, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate. Cei mici, dar şi adulţii îşi vor încerca rezistenţa pe trasee precum scara amiralului, fusurile suspenadate sau podul Tibetan”, a anunţat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi. 

De asemenea, în noul parc de agrement vor fi amenajate două tiroliene, una de 150 de metri şi cealaltă de 180 de metri. „Totul pentru ca gălăţenii să se bucure de o zi în natură, să facă diverse activităţi sportive şi să se relaxeze alături de cei dragi în aer liber”, a adăugat Fotea.

În acest moment, clădirea administrativă a noii zone de agrement a Galaţiului este aproape finalizată, iar spaţiul unde vor fi instalate traseele de aventură a fost pregătit, astfel încât să înceapă şi instalarea tuturor dotărilor necesare. În cadrul acestei investiţii, vor fi achiziţionate şi sute de echipamente de protecţie pentru copii şi adulţi.

Investiţia, de peste 1,6 milioane de lei, este realizată cu fonduri europene atrase de Consiliul Judeţean Galaţi. 

Vă recomandăm şi:

Prima Uzină de Apă din România avea filtre cu păr de cămilă. A fost construită în timpul Regelui Carol I

Imagini de la deschiderea celui mai nou şi spectaculos aquapark din România, situat pe malul Dunării VIDEO

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite