Angajaţii de la Bingo Metropolis Galaţi „au făcut blat” cu jefuitorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au descoperit că angajaţii sucursalei Bingo Metropolis Galaţi lăsaseră cei 40.000 de lei furaţi într-un sertar şi stăteau cu uşile descuiate.

Cei trei bărbaţi care au jefuit sâmbătă seara sucursala Bingo Metropolis din Galaţi nu au fost încă identificaţi de poliţişti. Reamintim că indivizii, cu cagule pe faţă, i-au ameninţat pe cei şase angajaţi cu un pistol şi o şurubelniţă, au sustras dintr-un sertar suma de aproximativ 40.000 lei, după care au părăsit zona în fugă.


Oamenii legii au descoperit însă că angajaţii societăţii nu au respectat procedura legală şi s-au comportat ca nişte complici cu jefuitorii.
"În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit că angajaţii societăţii, la ora săvârşirii faptei, colectau sumele de bani obţinute din vânzarea tichetelor de joc de la agenţii din teritoriu, fără a avea încuiată uşa de acces în punctul de lucru, deşi programul cu publicul se terminase de la ora 18.00. De asemenea, deşi în sediul societăţii exista o casă metalică pentru bani, sumele colectate erau păstrate într-un sertar, şi acesta neasigurat", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.


Poliţia a efectuat un control la Bingo Metropolis în decembrie 2010. Oamenii legii au verificat atunci dacă unitatea respectă legislaţia privind paza bunurilor şi au instruit conducerea unităţii în acest scop.

CITEŞTE ŞI:

UPDATE Jaful armat de la Bingo Metropolis ar putea fi "la pont". În casa de bani erau suspect de mulţi bani!

UPDATE/ Jaf armat la Bingo Metropolis din Galaţi. Poliţia a organizat filtre la toate ieşirile din oraş

Bingo Metropolis a găsit vinovatul pentru ţeapa dată gălăţenilor


Cu toate acestea, angajaţii societăţii nu au aplicat nici una din măsurile care se iau în astfel de situaţii. De pildă, butonul de panică a fost declanşat abia după ce jefuitorii părăsiseră incinta societăţii.
O echipă operativă formată din criminalişti şi poliţişti încearcă în momentul de faţă să îi identifice pe făptaşi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite