ADMITERE FACULTATE 2013 „Dunărea de Jos”: toate locurile ocupate la Medicină şi la Drept, specializările inginereşti încă mai au locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Admiterea de vară a fost un real succes la „Dunărea de Jos”
Admiterea de vară a fost un real succes la „Dunărea de Jos”

Medicina, Dreptul, Educaţia Fizică şi Ştiinţele Economice şi-au ocupat în totalitate locurile de la buget. Două dintre ele - Educaţia Fizică şi Ştiinţele Economice - vor mai scoate la concurs, le sesiunea din toamnă, locuri cu taxă. La celelalte facultăţi au rămas peste 300 de locuri bugetate.

Facultatea de Medicină şi Farmacie şi-a epuizat locurile scoase la concurs încă din prima sesiune, atât pe cele de la buget, cât şi pe cele la taxă. La fel şi la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, cu precizarea că acolo mai există un loc special pentru romi. Şi la Facultatea de Economia şi Administrarea Afacerilor şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport locurile la buget au fost ocupate în totalitate. La cel două facultăţi vor fi disponibile pentru sesiunea din toamnă mai multe locuri la forma de învăţământ cu taxă.

Locuri suficiente la buget au rămas la celelalte facultăţi, în special în domeniile inginereşti. Cele mai multe sunt la Mecanică - aproape 90. „Avem şi câţiva candidaţi care au ţinut morţiş să vină la noi la facultate, chiar dacă mai făcuseră o facultate la buget şi acum trebuie să urmeze cursuri la taxă. Nicio problemă, vom face grupe şi pentru aceşti viitori studenţi”, ne spune decanul Facultăţii de Mecanică, Cătălin Fetecău. 

Locuri bugetate au mai rămas şi la Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, la Ingineria Materialelor şi a Mediului, la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică şi la Inginerie Brăila. La Facultatea de Arte mai sunt doar trei locuri la buget şi 25 la taxă. Înscrierile pentru cea de-a doua sesiune de admitere încep pe 7 septembrie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite