Accident foarte grav! O adolescentă a rămas orfană din cauza unui şofer imprudent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit şi alte două se află internate în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă, în urma coliziunii dintre două autoturisme.

Cumplitul accident s-a produs duminică, pe Drumul Naţional 25, în apropierea comunei gălăţene Drăgăneşti.

„Un autoturism marca Opel, condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, a intrat pe contrasens, posibil în cursul unei depăşiri, şi a tamponat frontal un automobil Mercedes. În urma coliziunii, femeia care conducea regulamentar a doua maşină şi soţul său, aflat alături, pe locul din dreapta, au murit pe loc. În urma accidentului, au mai fost răniţi grav şoferul autoturismului Opel şi o tânără în vârstă de 27 de ani", a declarat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Cele două persoane ucise de şoferul imprudent călătoreau împreună cu fiica lor în vârstă de 16 ani, care se afla pe bancheta din spate alături de o altă tânără de 27 de ani. Se pare că adolescenta purta centura de siguranţă astfel că a suferit doar traumatisme minore la cap însă se află în stare de şoc din cauza tragediei care i-a schimbat viaţa într-o clipă.

Însoţitoarea sa însă a fost grav rănită şi se află internată la Spitalul Clinic de Urgenţă la fel ca şi şoferul care a provocat accidentul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite