A tăiat un cauciuc de la maşina nevestei pentru că o suspecta de infidelitate. Conflictul care putea degenera a fost aplanat de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a tăiat un cauciuc de la maşina soţiei pentru a o împiedica să plece Foto: arhivă Adevărul
Bărbatul a tăiat un cauciuc de la maşina soţiei pentru a o împiedica să plece Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 35 de ani este cercetat pentru distrugere după ce a încercat să-şi împiedice soţia să părăsească domiciliul conjugal, făcând franjuri un cauciuc de la autoturismul cu care aceasta voia să plece.

Pe 23 octombrie, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către dispeceratul Poliţiei pe strada cpt. Gheorghe Decuseară din localitate, unde era semnalat un conflict între doi soţi.

”Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelanta, iar în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că între cei doi a intervenit un conflict pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a acuzelor de infidelitate aduse femeii, o tânără în vârstă de 21 ani. Astfel, bărbatul, cu paisprezece ani mai în vârstă, a încercat să-şi oprească soţia, care intenţiona să plece de la domiciliu, tăind o roată a autoturismului”, a declarat sublocotenentul Cătălin Mircea Bădin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Jandarmii i-au întocmit soţului actele de sesizare pentru distrugere, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tecuci. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite