A supravieţuit după ce a căzut în gol de la etajul patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani se poate considera cel mai norocos gălăţean după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din cartierul Micro 39 C şi a supravieţuit.

În weekend, bărbatul a decis să îşi viziteze sora. Pentru că nu era nimeni acasă care să îi deschidă uşa, tânărul a coborât în faţa blocului. A văzut însă că sora lui a lăsat geamurile deschise, aşa că a găsit o metodă pentru a intra în apartament.

Ameţit bine de alcool, tânărul a fost ferm convins că va putea pătrunde de pe acoperiş în apartamentul surorii lui, care locuieşte la etajul patru. Numai că în momentul în care a pus primul pas pe fereastra apartamentului, bărbatul a alunecat şi a căzut în gol.

Vecinii sunt cei care l-au văzut pe bărbat întins pe asfalt, într-o baltă de sânge şi au sunat imediat la 112. La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, iar după ce salvatorii i-au acordat tânărului primul ajutor, l-au transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. Pentru că pacientul se afla în stare de comă, acesta a fost internat la secţia de Terapie Intensivă.

În această dimineaţă, ca printr-un miracol, gălăţeanul şi-a revenit şi a fost mutat în secţia de Neurochirurgie, unde va mai rămâne internat pentru câteva zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite