150 de kilograme de peşte, confiscate de către poliţiştii de frontieră gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întreaga cantitate de peşte a fost confiscată. Foto: Adevărul
Întreaga cantitate de peşte a fost confiscată. Foto: Adevărul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, în autoturismul unui cetăţean român 150 kilograme de peşte pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră din Folteşti au oprit pentru control în zona de responsabilitate, pe DN 26, în localitatea de frontieră Folteşti un autoturism marca Fiat Doblo, înmatriculat în judeţul Galaţi, condus de cetăţeanul român Cristian G., în vârstă de 27 ani.

"În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului, lucrătorii noştri au descoperit cantitatea de 150 kilograme de peşte specia singer, pentru care tânărul nu a putut prezenta documente  justificative", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie de Frontieră, Denis Lazăr.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura ridicării cantităţii de peşte, care a fost predată unei societăţi comerciale de profil pentru valorificare.

Persoanei în cauză i-a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui,  icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite