VIDEO Poliţia a prins femeile care au furat obiectele de pe mormântul jurnalistei Iuliana Gătej. Ce au găsit poliţiştii în poşeta uneia dintre hoaţe

0
0

Femeile sunt cercetate de poliţie. Ele au fost filmate când au fost luate la întrebări de poliţie cu privire la furtul obiectelor.


În urmă cu câteva săptămâni, Cristi Gătej, fratele jurnalistei Iuliana Gătej, care a murit într-un accident de circulaţie în Ajunul Crăciunului 2015, a depus plângere la poliţie după ce a publicat un filmuleţ pe Facebook în care prezenta că persoane necunoscute au furat lucruri de pe mormântul surorii sale.

Poliţiştii au urmărit mai multe zile mişcările din cimitir şi în final au reuşit să le prindă pe hoaţe, în flagrant, femei despre care la prima vedere nu ai putea crede că sunt capabile de astfel de fapte.

Rudele au fost extrem de indignate când au descoperit în poşeta unei dintre femei mai multe ornamente de Crăciun subtilizate de pe morminte. Din spusele uneia dintre rude, femeia căreia i s-a găsit poşeta plină cu ornamente de Crăciun lucrează la piaţă, concluzionând că bunurile furate le vindea pe tarabă.

“Aceste doua femei, care poate au si ele copii acasă, au calcat în picioare durerea noastră, au nesocotit sufletul care îsi are odihna vesnică si locul unde noi lăsăm amintiri, lacrimi si o parte din noi, acea parte care ne uneşte si dincolo de moarte. RUSINEEEEE!”, a scris pe pagina de Facebook ruda jurnalistei.

VIDEO: Vrancea 24

image
image
Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite