VIDEO O femeie din Focşani care şi-a umplut apartamentul cu gunoaie a făcut depozit de lucruri şi în faţa blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii spun că nu mai au pace de jumătate de an, de când aceasta s-a mutat în zonă. Poliţia locală a intervenit astăzi şi a amendat-o pe cea care a depozitat sacii pe domeniul public.

Un teren aflat în domeniul public din Cartierul Sud, zona Aleea 1 Iunie, a devenit depozitul de saci cu tot felul de lucruri şi gunoaie al unei femei care s-a mutat de jumătate de an într-un apartament de la parter.

Femeia are obiceiul să strângă gunoaie, iar aseară în faţa blocului unde locuieşte a poposit un tir din care s-au descărcat zeci de saci cu lucruri, cărţi şi tot cea a strâns în vechiul apartament.

Locatarii s-au îngrozit când au văzut acest lucru, iar administratorul blocului ne-a spus că sacii nu pot fi duşi în casă, pentru că deja apartamentul femeii este plin cu alte resturi şi gunoaie pe care femeia le adună de prin oraş.

gunoi

“Noi am făcut plângeri la primărie, la direcţia de sănătate, la mediu, poliţia locală, dar toată lumea a spus că nu poate să intervină pentru că este în interiorul locuinţei, este proprietatea privată şi are voie să facă ce vrea, lăsându-ne să ne descurcăm singuri. Dânsa nici nu este suficient de bolnavă, ca să poată fi internată într-un loc special, nici suficient de sănătoasă ca să poată fi amendată şi trasă la răspundere. Şi noi trebuie să ne descurcăm cu ea", ne-a spus Ştefan Mitincu, administratorul blocului.

gunoi

Prin urmare, administratorul a sunat din nou autorităţile, iar viceprimarul Marisu iorga a dispus să trimită la faţa locului muncitorii de la forţa specială şi să adune toţi sacii depozitaţi pe domeniul public, pentru a fi aruncaţi la depozitul de gunoi.

gunoi

Femeia nu era acasă în această dimineaţă, când au venit muncitorii să-i ridice sacii cu lucruri, iar potrivit autorităţilor va fi amendată cu 1000 de lei. Oamenii sunt siguri că nu va plăti amenda şi va rămâne pe mai departe o problemă pentru acel bloc, întrucât nu-şi va abandona pasiunea pentru gunoaie.

gunoi
gunoi
image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite