VIDEO Jurnalist de la România TV, lovit intenţionat în testicule de SPP-istul premierului Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SPP-istul care l-a lovit pe corespondentul România TV
SPP-istul care l-a lovit pe corespondentul România TV

Corespondentul televiziunii lui Sebastian Ghiţă îşi făcea meseria, încercând să surprindă imagini cu premierul României la Festivalul Viei şi Vinului, însă a fost lovit brutal de SPP-ist, pentru motivul că s-a apropiat mai mult de subiect.

Un incident care a marcat vizita premierului Victor Ponta la Focşani s-a consumat în timp ce şeful executivului vizita standurile producătorilor de vin.

Operatorul televiziunii România TV, Daniel Badiu, a fost lovit brutal în testicule de un SPP-ist, în timp ce încerca să surprindă imagini cu premierul în compania zeului „Bachus”. 

Corespondentul televiziunii a simţit din plin lovitura, care aproape l-a leşinat, preţ de câteva secunde pierzându-şi vocea.

Victor Ponta l-a întrebat pe Daniel Badiu ce s-a întâmplat, iar când acesta i-a relatat că a fost lovit de SPP-ist premierul nu i-a dat crezare, punând totul pe fabulaţia colegului de presă, cu toate că martori ai evenimentului au fost mai mulţi colegi din presa naţională şi locală.  „Hai măi, nu-i adevărat!”, a spus Victor Ponta.

Ulterior, primul ministru s-a interesat de situaţia operatorului, care îşi revenise din zdruncinătura cauzată. 

Mai puteţi citi:

Ponta, după atacul lui Crin: „Voi face tot posibilul să ţin USL unită“. Dragnea: „Nu am nimic să-i reproşez lui Papici“

Vicepremierul Liviu Dragnea, reporter de ocazie pentru Antena 3 la Focşani

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite