VIDEO Elevi înghesuiţi, ca sardelele, într-un microbuz şcolar dintr-o comună din Vrancea. Primarul: „Niciodată nu am avut probleme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzul şcolar este ticsit de elevi
Microbuzul şcolar este ticsit de elevi

În imaginile surprinse de un localnic din comuna vrânceană Tătăranu se observă clar că elevii stau înghesuiţi în microbuzul şcolar care-i duce la şcoală.

Imaginile au fost surprinse în satul Bordeasca, din comuna Tătăranu, la plecarea elevilor spre şcoală. În microbuzul şcolar care nu are mai mult de 20 de locuri stau înghesuiţi mult mai mulţi elevi.

În materialul filmat de un localnic se vede cum o fetiţă vrea să se urce în microbuz, dar încercarea ei este sortită eşecului.

Fata reuşeşte în cele din urmă să-şi facă loc în microbuz, la limită, copila călătorind până la şcoală pe scara mijlocului de transport.

Primarul comunei Tătăranu spune că nu cunoaşte despre această situaţie şi bănuieşte că filmuleţul a fost postat de nişte "binevoitori", că doar este campanie electorală.

"Până acum de ce nu a dat nimeni nimic? Eu ştiu că am două microbuze şcolare, cu grafic de preluare a elevilor, cu profesori supraveghetori care au grijă de copii. Nu am avut niciodată probleme", ne-a declarat primarul Nicolae Pavel.

Directorul şcolii nu a putut fi găsit pentru a ne explica cum este posibil ca elevii să meargă înghesuiţi, ca sardelele, într-un microbuz şcolar.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite