Victor Roman, găsit de ANI cu contracte de 11 milioane de euro cu statul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Roman este consilier judeţean PSD Foto: Facebook
Victor Roman este consilier judeţean PSD Foto: Facebook

Candidatul USL în Colegiul 6 Deputaţi neagă însă că firmele invocate de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) ar fi ale sale.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a realizat o analiză privind contractele publice deţinute de consilierii locali şi judeţeni din toate judeţele.

În raportul întocmit de ANI se află şi consilierul judeţean Victor Roman, care candidează la un scaun de deputat în Colegiul 6 Adjud, acolo unde îşi are firmele.

Acesta este suspicionat că a primit contracte prin încălcarea legii. Astfel, cotidianul GÂNDUL precizează astăzi că potrivit ANI, prin intermediul SC Roman Impex Prest SRL şi SC Eco Rino SRL Roman, Victor Roman a obţinut contracte finanţate din bani publici de 11 milioane euro.

Firmele lui Victor Roman au încheiat contracte de asfaltări, deszăpeziri sau salubrizare cu primării din Vrancea, dar şi din alte judeţe.

Aşa cum era de aşteptat, Victor Roman a negat că ar avea probleme cu legea.

"Am fost cercetat de ANI şi de DNA şi am primit neînceperea urmării penale. Nu mai am nici o legătură cu companiile în cauză. Eu sunt simplu director la o companie din Bacău care nu are contracte cu statul. Mă aştept acum să fiu cercetat şi de FBI. Oricum eu mă gândesc acum la pensie, nu la altele", a declarat Victor Roman pentru Gândul. 
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite