Viaţa bate filmul. Femeie trimisă în judecată după ce „l-a înşelat” pe amantul ei de peste 270 de ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decizia finală se va lua la Judecătoria Panciu
Decizia finală se va lua la Judecătoria Panciu

Un bărbat de 76 de ani din Vrancea a dezvăluit ca a fost înşelat timp de doi ani de o femeie căreia i-a trimis sume de bani în valoare totală de 300.000 de lei.

Un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Panciu poate fi uşor subiect de scenariu de film, mai ales de telenovelă.

O poveste între un el şi o ea, veche de mulţi ani, a ieşit la iveală în anul 2018, când bărbatul, acum în vârstă de 76 de ani, a făcut plângere la poliţie că femeia l-a escrocat timp de doi ani cu sume mari de bani.

Bărbatul, de loc din comuna Ţifeşti, judeţul Vrancea, a reclamat că timp de doi ani, între 2016 şi 2018, i-a trimis de nu mai puţin de 278 de ori diverse sume de bani femeii, ajungând în acest răstimp la o valoare de peste 308.000 de lei.

El a ţinut o evidenţă strictă a sumelor de bani trimise pe mijloacele de transport către Bucureşti sau Ploieşti, acolo unde locuia cea care i-a fost amantă, banii fiind ceruţi sub diferite pretexte: intervenţii chirurgicale, înmormântări, reparaţii la maşină sau curăţenie în apartament.

Poate că relaţia dintre ai ar fi continuat dacă bărbatul nu s-ar fi supărat pe femeia care ajunsese să nu-i mai răspundă la telefon şi nu îi mai dădea atenţie.

La ultima alocare de bani, în urma plângerii făcute de bătrân, poliţiştii au organizat un flagrant femeii care tocmai primea un nou pachet cu bani, iar în urma cercetărilor şi audierilor s-a decis trimiterea ei în judecată. Nu singură, ci împreună cu încă două fete, una dintre ele fiica inculpatei, acuzată că a ajutat-o pe această să-l ducă în eroare pe bărbat.

În faţa completului de judecată, ea a recunoscut o parte din acuzaţii şi a spus că o să-i restituie amantului o sumă de bani, dar de cinci ori mai mică decât spune el, pentru că la rândul ei are o situaţie financiară fericită. Femeia a respins acuzaţiile că l-ar fi păcălit şi că banii primiţi reprezentau de fapt plata serviciilor sexuale de care ar fi beneficiat bătrânelul timp de nu mai puţin de 16 ani.

”A întreţinut relaţii contra cost cu mine timp de 16 ani. Îmi cerea socoteală cu privire la locurile unde am fost, ce am făcut şi cu cine”, a declarat aceasta.

De menţionat că în anul 2020 femeia a cerut şi un test de paternitate pentru fiica sa, iar expertiza ADN a arătat că minora este nimeni alta decât fiica bătrânului înşelat.

Vă mai recomandăm:

Scenariu de telenovelă: doi tineri îndrăgostiţi, despărţiţi de autorităţi după ora 20:00

O asistentă medicală româncă a dat în vileag o înşelăciune de 400.000 euro în Franţa. Escroaca şi-a înscenat moartea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite