UPDATE Trei femei şi un bărbat au murit după coliziunea dintre un camion şi un microbuz, pe E85

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe e85
Accident pe e85

Alte două persoane sunt încarcerate între fiarele maşinii. Circulaţia în zona comunei Rugineşti, pe E85, este întreruptă

UPDATE 1 În accidentul din această seară de pe E85, din dreptul comunei Rugineşti, şi-au pierdut viaţa trei femei şi un bărbat.

Cea mai tânără victimă are 37 de ani, iar cea mai în vârstă, 62 de ani.

Alţi doi bărbaţi şi o femeie au fost răniţi şi se află la Spitalul Municipal din Adjud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, toate victimele sunt din judeţul Galaţi. Se pare că este vorba despre muncitori care făceau naveta pe relaţia Bacău-Galaţi.


UPDATE: Microbuzul de persoane 8+1 se deplasa de la Bacău spre Galaţi şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un camion. În accident au murit patru persoane, inclusiv şoferul microbuzului. Alte trei persoane sunt rănite.Pasagerii din autocamion au scăpat teferi. Circulaţia pe E85 este oprită şi în prezent.


Patru persoane au murit şi alte trei sunt prinse între fiarele maşinii, în urma unui accident care a avut loc marţi după-amiaza pe E85, în dreptul comunei Rugineşti.

Din primele informaţii, un microbuz cu 8+1 persoane a intrat într-un autocamion, din impactul violent rezultând patru morţi.

Pompierii de la Detaşamentul Adjud intervin pentru salvarea a încă trei persoane prinse între fiarele maşinii.

accident ruginesti
accident ruginesti

Circulaţia pe E85, în zona Rugineşti, este întreruptă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite