Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani, încă două contracte de servicii cu laboratoarele medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon
Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon

Firmele Medcenter şi Interclinic primesc de la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ contracte în valoare de 2,179 milioane de lei, respectiv 157.000 de lei pentru serviciile prestate către spital.

După ce în luna februarie  Spitalul Judeţean Focşani a încheiat un nou contract în valoare de 977.000 de lei cu laboratorul “Medcenter”,  care efectuează analizele medicale ale bolnavilor, zilele trecute unitatea spitalicească a încheiat alt contract în valoare de 2,179 milioane de lei pentru serviciile prestate de laboratorul medical.

Totodată, Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” a semnat un alt contract cu firma Interclinic, în suma de 157.000 de lei, pentru serviciile de tomografie.

Vă mai recomandăm:

Spitalul de Urgenţă  nu are computer tomograf, dar sumele decontate clinicii private pe care o găzduieşte depăşesc valoarea unui aparat nou

Din 2010 şi până acum, Casa Judeţeană de Sănătate Vrancea a decontat servicii medicale de 1,05 milioane de lei firmei Interclinic: Cei mai mulţi bani, 615.000 de lei au fost plătiţi în anul electoral 2014.


.
 

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite