Şeful Cancelariei prim-ministrului candidează în Vrancea. Ce nume propune PNL la Camera Deputaţilor şi Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dancă, şeful Cancelariei primului ministru
Ionel Dancă, şeful Cancelariei primului ministru

Lista candidaţilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie a fost stabilită în cadrul Biroului Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Vrancea.

Pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, PNL Vrancea propune pe cele cinci locuri de deputaţi şi două de senatori nu mai puţin de 11 nume. 

Din acestea, trei, maximum patru locuri sunt eligibile, respectiv două, în cel mai bun caz trei locuri la Camera Deputaţilor şi unul la Senat.
 

În urma votului dat în Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal s-a decis ca lista la Camera Deputaţilor să fie deschisă de Ion Ştefan, ministrul Lucrărilor Publice, care a pierdut alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Focşani. 

Practic, în cazul său se repetă situaţia de acum patru ani. Surpriza oferită de liberalii vrânceni este impunerea pe liste, pe locul doi la deputaţi, a lui Ionel Dancă, şeful Cancelariei primului ministru Ludovic Orban.  

În continuare, pe lista pentru deputaţi se mai află Neculai Tănase (inginer, preşedinte PNL Focşani, consilier local), Liviu Bostan (profesor, consilier judeţean), Gabriela Marchitan (profesor, inspector general IŞJ Vrancea şi consilier judeţean), George Colev (antreprenor) şi Andy Florin Tufaru (profesor, preşedinte TNL Focşani).

La Senat, liberalii vrânceni deschid lista cu un apreciat medic din Capitală, Raluca Gabriela Ioan, vrânceancă la origini, care nu se află la prima experienţă de candidat. Pe locul doi se regăseşte inginerul Eduard Lambrino, iar locurile 3 şi 4 sunt ocupate în ordine de  Florin Nedelcu (inginer, consilier judeţean) şi Eugenia Drăguşanu (economist, expert în proiecte europene). Surprinzător, de pe listă lipseşte Liviu Macovei, cel care se aştepta la o candidatură pe primul loc la Senat după câştigarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea de către senatorul Cătălin Toma.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Ion Ştefan şi Cătălin Toma, care au pierdut cu brio alegerile locale, deschid listele liberalilor la Camera Deputaţilor şi Senat

Ionel Dancă: PSD e un partid de piromani. Dau foc la ţară şi se uită cu satisfacţie cinică cum Guvernul trebuie să stingă focul

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite