Revelion de senzaţie în cluburile din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Apollo, atmosfera va fi una de carnaval
În Apollo, atmosfera va fi una de carnaval

Cluburile din Focşani s-au pregătit din timp cu oferte speciale pentru noaptea de Revelion, astfel încât clienţii să aibă parte de cea mai bună muzică şi ambianţă.

Focşănenii care aleg să se distreze în Extrem, vor trebui să scoată din buzunare 20 de lei, asta dacă nu şi-au rezervat din timp o masă pentru care ar fi plătit sume între 250 şi 650 de lei, preţ în care erau incluse băutură şi mâncăruri care mai de care mai sofisticate.

„Cei care vor veni în club deseară vor avea parte doar de muzică şi bineînţeles de surprizele pe care noi le-am pregătit pentru această noapte, însă nu vor putea alege unul dintre meniuri", declară Ionuţ Hupcă, reprezentant al clubului Extrem.

În Times, bal mascat

În schimb, focşănenii care vor trece pragul clubului Times trebuie să aibă pregătiţi 150 de lei, bani în schimbul cărora vor primi mâncare şi băutură la discreţie.

De asemenea, vor putea participa la un Bal Mascat, iar cei care se vor adapta stilului petrecerii vor avea parte de premii surpriză, la fel şi cele mai frumoase şi ingenioase costumaţii.

În Apollo Exclusive, atmosfera din noaptea de Revelion va fi una de carnaval, cu dansatoare şi cea mai bună muzică samba. Toţi focşănenii care vor să se distreze la „Rio Carnaval" vor trebui să plătească 15 lei, preţul unui bilet de intrare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite