Respiro pentru viceprimarul Gabriel Necula în dosarul său de incompatibilitate. Pronunţarea se dă săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Necula află pe 17 iunie decizia în procesul cu ANI FOTO: Ştefan Borcea
Gabriel Necula află pe 17 iunie decizia în procesul cu ANI FOTO: Ştefan Borcea

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au amânat pentru data de 17 iunie pronunţarea în dosarul în care Gabriel Necula se judecă cu Agenţia Naţională de Integritate.

Gabriel Necula, care deţine încă funcţia de viceprimar al Focşaniului până la alegerea noului consiliu local, mai are de aşteptat până pe data de 17 iunie pentru a afla dacă mai rămâne ales local sau îşi vede de afaceri.

Magistraţii Instanţei Supreme ar fi trebuit să se pronunţe astăzi asupra incompatibilităţii alesului, după ce inspectorii de integritate au descoperit că acesta a deţinut simultan şi funcţia de director, dar şi de administrator, iar după ce a fost ales viceprimar al Focşaniului a continuat să se afle în incompatibilitate.

La termenul de astăzi, magistraţii au decis să amâne pronunţarea până pe 17 iunie, dată până când, se pare, va validat şi noul consiliu local, din care Necula face parte.

De menţionat că viceprimarul Gabriel Necula a atacat decizia ANI în instanţă, dar a pierdut şi la Tribunalul Vrancea,  şi la Curtea de Apel Galaţi.


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite