FOTO Militarii vrânceni au scos mâlul din casele inundate ale localnicilor din Răstoaca şi Milcovul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Militarii i-au ajutat astăzi pe localnicii din Răstoaca şi Milcovul
Militarii i-au ajutat astăzi pe localnicii din Răstoaca şi Milcovul

În localităţile Răstoaca şi Milcovul apele râului Milcov s-au revărsat şi au inundat ieri nu mai puţin de 21 case şi 220 curţi.

Tot armata duce greul şi la inundaţiile din Răstoaca şi Milcovul. Au arătat acest lucru astăzi militarii Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, care la solicitarea Instituţiei Prefectului a acţionat cu 75 de militari pentru sprijinirea populaţiei afectate de inundaţii.

Asta după ce forţele de intervenţie ale I.S.U. Vrancea au acţionat toată noaptea, cu două motopompe de mare capacitate, pentru evacuarea apei din casele şi curţile oamenilor. 

Tot astăzi, 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea au intervenit în localităţile Răstoaca şi Milcovul pentru a ajuta la îndepărtarea efectelor inundaţiilor din gospodăriile cele mai afectate, aceştia îndepărtând mâlul rezultat după retragerea apelor, degajarea locuinţelor de mobilierul afectat, a diferitelor obiecte aflate în 10 gospodării.

Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” anunţă că număr de 160 de militari din cadrul marii unităţi sunt pregătiţi să intervină de urgenţă, la solicitarea autorităţilor publice locale, în sprijinul populaţiei afectate de ploi din zona de responsabilitate.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Mii de oameni izolaţi în Vrancea, la Jitia şi Gura Caliţei, în urma ploilor terenţiale şi alunecărilor de teren

FOTO VIDEO Locuitorii din comuna Răstoaca au retrăit coşmarul inundaţiilor din vara lui 2005


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite