Primăria din Panciu a pus tunurile cu insecticid pe ţânţarii şi şobolanii din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea s-a desfăşurat în conformitate cu legile privind normele de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei.

Luni, 5 septembrie 2016, Primăria Oraşului Panciu a derulat campania de toamnă de dezinsecţie şi dezinfecţie la blocuri, instituţii publice, în parcuri şi zone verzi.

„Campania de dezinsecţie a fost iniţiată ca urmare a înmulţirii ţânţarilor, muştelor, dar şi a altor insecte dăunătoare, după precipitaţiile însemnate căzute la sfârşitul lunii august. Aceasta s-a desfăşurat pe raza întregului oraş, avându-se în vedere scările de bloc, instituţiile publice, dar şi spaţiile şi zonele verzi. Încă de la sfârşitul săptămânii trecute, populaţia a fost avertizată, prin mijloace specifice, asupra faptului că, pe durata efectuării dezinsecţiei, trebuie să evite zonele în care se acţionează, întrucât substanţele ar putea provoca iritaţii ale ochilor şi ale pielii“, a declarat primarul Iulian Nica.

image

Edilul-şef precizează faptul că, vineri, 2 septembrie 2016, administraţia locală a desfăşurat la nivelul comunităţii şi o acţiune de deratizare, în vederea distrugerii rozătoarelor şi a prevenirii înmulţirii acestora în subsolurile imobilelor, în parcuri sau în zonele verzi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite