Poliţist muşcat de un şofer beat care a provocat un accident. Bărbatul a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politie

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 1.07 mg/l  alcool pur în  aerul expirat, ulterior fiind recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost zarvă mare în noaptea de 7 pe 8 iulie pe o stradă din Focşani, unde s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit zona, fiind identificat la scurt timp de poliţişti, pe o altă stradă din municipiul Focşani.

În timpul legitimării, şoferul a demarat în viteză, autoturismul pe care-l conducea fiind blocat la câteva străzi distanţă, la aproximativ 1 km.

"Întrucât se manifesta agresiv şi nu coopera, poliţiştii au imobilizat bărbatul. Precizăm că  acesta a opus rezistenţă, adresând injurii şi agresându-l fizic (prin muşcătură) pe unul dintre poliţiştii care intervenea.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind  de 1.07 mg/l alcool pur în  aerul expirat, ulterior fiind recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Având în vedere comiterea infracţiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, iar magistraţii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 ore", potrivit IPJ Vrancea.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Focuri de armă şi urmărire ca în filme în Focşani, pentru blocarea unui şofer băut, care i-a ignorat pe poliţişti

Urmărire ca în filme pe strada Mare a Unirii între o maşină a poliţiei şi un BMW care nu a oprit la semnalul oamenilor legii

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite