Politicienii din Vrancea şi-au exprimat dreptul electoral. Pentru ce au votat aceştia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la ora 14.00, majoritatea liderilor politici din Vrancea au trecut pe la urne, exprimându-şi votul la alegerile europarlamentare, dar şi la Referendum.

Politicienii din Vrancea au venit la vot de la primele ore ale dimineţii, fiind luaţi şi ei prin surprindere de prezenţa mare a oamenilor la urne.

Unii dintre ei eu fost nevoiţi să stea la coadă pentru a-şi exercita votul. Unii au votat atât la alegerile europarlamentare, cât şi la Referendum, alţii au refuzat buletinele de vot de la Referendum, limitându-se doar la buletinul de vot cu candidaţii pentru Parlamentul European.

“Astăzi am votat pentru Vrancea, pentru România. Vă rog să ieşiţi la vot pentru o Europă unită, pentru o Românie europeană şi pentru ca în această ţară hoţii să fie la puşcărie”, a spus Laura Dimitriu, candidat la fotoliul de europarlamentar din partea PNL.

"România are nevoie de o schimbare profundă iar judeţul Vrancea trebuie să ajungă pe primul loc. Este timpul ca judeţul Vrancea să devină ceea ce a fost odată. Acolo unde oamenii au locuri de muncă, acolo unde coiii se întorc acasă, am votat pentru vitorul familiei mele, pentru viitorul tuturor vrâncenilor", a spus şi deputatul PNL  Ion Ştefan.

Imagine indisponibilă

"Am votat pentru România şi pentru Vrancea în mod special", a spus Cosmin Timofte, liderul USR Vrancea, la ieşirea de la urne.

"Am votat pentru o Europă unită, pentru a trimite în Parlamentul european nişte oameni responsabili, nişte oameni care sunt patrioţi, nişte oameni care au o experienţă atât poliţică, cât şi administrativă, oameni care să ţină cu România", a spus Ionel Cel mare, preşedintele ALDE Vrancea.

Imagine indisponibilă

“Voi vota pentru o Românie coezivă, pentru o Românie şi o Europă care să permită cetăţenilor să lucreze, să studieze sau să se stabilească, voi vota împotriva demagogiei şi populismului, voi vota pentru o abordare egală pentru toate ţările europene”, a menţionat Angel Tîlvăr, deputat PSD..

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite