Partidul Mişcarea Populară s-a lansat oficial şi în Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inaugurarea sediului PMP s-a făcut cu tăierea panglicii
Inaugurarea sediului PMP s-a făcut cu tăierea panglicii

De la evenimentul de astăzi nu a lipsit conducerea centrală a partidului, în frunte cu liderul formaţiunii, Eugen Tomac şi fosta sportivă Ruxandra Dragomir.

Conducerea centrală a Partidului Mişcarea Populară (PMP) s-a aflat astăzi la Focşani, la lansarea noii formaţiuni la nivel judeţean şi inaugurarea sediului filialei Vrancea a partidului.

Au ţinut să fie prezenţi la eveniment preşedintele PMP, Eugen Tomac, preşedinta organizaţiei de femei, Ruxandra Dragomir, deputatul Valerian Vreme, fostul deputat Vasile Gherasim, dar şi consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.

La nivel local, conducerea filialei Vrancea este reprezentată de economistul Costică Porumboiu, preşedintele organizaţiei Vrancea, omul de afaceri Daniel Pancu, preşedinte al filialei Focşani, profesorul Florin Roşu, vicepreşedinte al PMR Focşani, dar şi de preotul pensionar Emilian Şerban, vicepreşedinte al PMR.

Cu excepţia lui Costică Porumboiu, care a mai activat pe plan politic în PNL, ceilalţi lideri ai partidului „prezidenţial”, nou înfiinţat în Vrancea, nu au mai făcut politică, acest lucru fiind considerat un atu în a-i convinge şi pe cei care au stat departe până acum de mediul politic să se alăture noii mişcări.

De altfel, preşedintele PMR Vrancea, Costică Porumboiu, a făcut apel la tineri să nu mai stea departe şi să-şi arate valoarea.

„Tinerii au fost minţiţi, batjocoriţi, şi nu ies la vot, nemulţumiţi fiind de clasa politică. Sperăm ca activitatea Partidului Mişcarea Populară să fie pe placul lor, să nu mai stea pe reţelele de socializare, să ni se alăture, pentru că le oferim acest cadru. Când spun acest lucru să nu creadă cineva că doar preşedintele face totul. Dacă avem o idee, o punem în pagină apoi o lansăm. Ieşiţi dragilor, faceţi-vă cunoscuţi, spuneţi-vă punctul de vedere”, a fost îndemnul adresat tinerilor de preşedintele PMP Costică Porumboiu.

La rândul său, Eugen Tomac a spus că lansarea partidului în judeţul controlat de Marian Oprişan reprezintă o mare provocare pentru PMP.

„Cred că partidul pe care îl reprezentăm poate oferi altceva vrâncenilor. Ştiu că în Vrancea sunt oameni muncitori, oameni demni, care vor altceva de la clasa politică şi nu-mi este indiferent faptul că judeţul dumneavoastră este confruntat cu oameni politici gen Oprişan. Despre judeţul dumneavoastră se vorbeşte că s-a furat foarte mult la referendum, despre judeţul dumneavoastră se vorbeşte în ţară că nu există altă alternativă. Eu cred că vrâncenii merită mai mult, cred că Mişcarea Populară poate deveni acea structură politică de care oamenii din acest judeţ au nevoie”, a spus Eugen Tomac.

La ora actuală, filala Vrancea a PMP are structuri înfiinţate în 35-40% din localităţi.

Mai puteţi citi:

Un fost liberal conduce Partidul Mişcarea Populară în Vrancea

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu: „Există un mare risc ca anul viitor România să se prăbuşească din punct de vedere economic”

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite