O familie cu patru copii a rămas pe drumuri după ce focul le-a mistuit casa. Mama copiilor este profesor de limba română la Colegiul Naţional "Al. I. Cuza"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce a mai rămas din casa familiei Milea
Ce a mai rămas din casa familiei Milea

În incendiu au ars pe lângă cele trei camere ale case şi toate bunurile din imobil. Pagubele sunt foarte mari. Membrii familiei nu au rămas decât cu hainele de pe ei.

Familia profesoarei Sorina Milea, care predă limba şi literatura română la Colegiul Naţional "Al. I. Cuza", este greu încercată după ce azi noapte un incendiu pornit din senin a distrus tot în calea sa.

Sorina Milea are patru copii, cel mai mare având 17 ani, iar cel mai mic are doar câteva luni, profesoara fiind de altfel în concediu de maternitate.

Toţi membrii familiei au reuşit să se salveze, dar toate bunurile lor, inclusiv bani şi acte au ars în incendiu.

Astăzi, mai mulţi profesori de la prestigiosul colegiu focşănean s-au mobilizat pentru a oferi un ajutor de urgenţă familiei. Acest lucru poate fi valabil şi pentru alţi oameni cu suflet mare care pot ajuta această familie care în prezent şi-a găsit un adăpost la rude.

Flăcările au izbucnit la miezul nopţii de marţi spre miercuri şi s-au propagat rapid la întreaga casă. Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Incendiul a fost lichidat după câteva ore iar pagubele sunt însemnate.

Au ars 3 camere, acoperişul (pe o suprafaţă de 220 metri pătraţi), bunuri, mobilier şi aparatură electrocasnică. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cel mai probabil, focul a pornit din cauza unui coş de fum defect.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite