Nuntă politică la Focșani: Viceprimarul PNL se mărită. Naș este fostul ministru „Grindă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nunta Anei Maria Dimitriu cu medicul stomatolog Cătălin Bunghez va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, la un cunoscut restaurant din municipiul Focșani. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani.

Ana Maria Dimitriu și viitorul soț, Cătălin Bunghez  FOTO: Ana Maria Dimitriu
Ana Maria Dimitriu și viitorul soț, Cătălin Bunghez FOTO: Ana Maria Dimitriu

Eveniment monden sâmbătă la Focșani, la concurență cu Conferința Județeană a Partidului Social Democrat.

Viceprimarul liberal al municipiului Focșani, Ana Maria Dimitriu, se căsătorește cu fostul director al Direcției de Sănătate Publică Vrancea, medicul stomatolog Cătălin Bunghez.

Mireasa și mirele au o relație de câțiva ani și amândoi au făcut politică în PNL, promovați fiind de fostul ministru al Dezvoltării și Lucrărilor Publice, deputatul Ion Ștefan, zis „Grindă“, din cauza unei declarații în care a încercat să explice că are o casă prea mare pentru că un constructor a greșit o grindă. Ștefan, fost ministru, a părăsit barca liberală anul trecut pentru partidul condus acum de Ludovic Orban, "Forța Dreptei".

Relația personală însă s-a păstrat nealterată, iar Ion Ștefan și soția sa, Mirela, au acceptat să le fie nași cuplului de însurăței. Prin urmare, în această sâmbătă va avea loc nunta anului, care se pare că va fi un eveniment restrâns.

Ion și Mirela Ștefan, nașii cuplului Ana Maria Dimitriu și Cătălin Bunghez FOTO: Mirela Ștefan
Ion și Mirela Ștefan, nașii cuplului Ana Maria Dimitriu și Cătălin Bunghez FOTO: Mirela Ștefan

Pe plan politic, nu cu mult timp în urmă, viceprimarul Ana Maria Dimitriu i-a luat prin surprindere pe colegii ei din PNL, anunțând că vrea să candideze la funcția de primar al municipiului Focșani.

„Vreau să vă anunț oficial, cu toată determinarea, că intenționez să candidez pentru funcția de primar al municipiului Focșani, funcție pe care consider că activitatea de un mandat de consilier și acum de consilier și viceprimar mă califică pentru acest lucru. Sunt convinsă că domnul președinte Cătălin Toma va marca o premieră, prin susținerea unei femei la fotoliul de primar al municipiului  Focșani și împreună cu susținerea colegilor din PNL sunt convinsă că vom avea și primar al municipiului Focșani”, spus Ana Maria Dimitriu.

Despre Ana Maria Dimitriu se știe că se află într-un conflict nesfârșit cu primarul PSD Cristi Misăilă, dar în ultima perioadă a fost marginalizată în PNL de colegii ei, care au pus în discuție chiar schimbarea sa din funcția de viceprimar, tocmai din cauza apropierii de deputatul și nașul, Ion Ștefan, de aici probabil și decizia ca nunta să fie una restrânsă.

Liberalii o suspectează că la alegerile din 2024 va candida la Primăria Focșani din partea "Forța Dreptei". Ana Maria Dimitriu este și preşedinte al Organizaţiei de Femei PNL din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite