Noul decan al Baroului Vrancea este fostul prodecan Ioan Ioanovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La alegerile desfășurate ieri, Ioan Ioanovici a primit 75 de voturi, față de cele 52 acordate lui Gabriel Nicolae. La alegerile din decembrie, Codruț Balaș a fost desemnat prodecan.

Runda finală pentru alegerea celui care va conduce Baroul Vrancea a avut loc ieri, în sala mare a Tribunalului Vrancea. Aproape 130 de avocați au decis să își exercite dreptul de vot și să completeze buletinul de vot cu numele unuia dintre cei doi colegi care s-au clasat, în aceeși ierarhie, și la alegerile de luna trecută.

Atunci, pe cei doi i-au despărțit patru voturi. Alegerile de ieri nu au fost lipsite de o oarecare tensiune, mai ales că unii dintre avocații prezenți în sală au cerut invalidarea întâlnirii de pe 16 decembrie și reluarea votului atât pentru consiliu cât ăi pentru funcția de prodecan, ocupată în acest moment de Codruț Balaș.

Acesta a fost desemnat dintre cei opt membri ai Consiliului de Conducere al Baroului imediat după votul de pe 16 decembrie, chiar dacă dintre colegii mai în vârstă au propus amânarea alegerii prodecanului pentru momentul în care va fi ales și decanul. Alegerile de ieri au însemnat și completarea celor două comisii, respectiv cea de cenzori și cea de disciplină.

Avocatul Ion Bratu va continua până la final mandatul de reprezentare a Baroului Vrancea în Congresul Avocaților, în timp ce colega sa, Mariana Roman, va fi reprezentantă în Comisia Superioară de Disciplină.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite