Mister elucidat. Ce spun procurorii despre descinderile de joi de la Primăria Panciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu au deschis un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Deocamdată, nu este nimeni urmărit penal.

În cursul zilei de joi, la Primăria Panciu au avut loc percheziţii într-un dosar de abuz în serviciu.

Deşi iniţiat informaţiile au arătat că oamenii legii verifică modul cum a fost numit director al spitalului Panciu finul primarului, procurorii spun că descinderile au urmărit verificarea modului cum s-a organizat un concurs pentru ocuparea unui post de casier la piaţa oraşului.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu se află un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, prevăzută de art. 297 alin.1 Cod penal, cu privire la desfăşurarea concursului de ocupare a postului de casier din luna decembrie 2020, organizat de UAT Panciu. În acest dosar au fost efectuate percheziţiile. La acest moment procesual nu s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de vreo persoană”, potrivit primului procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, Anca Dorina Rîşcu.

Vă mai recomandăm:

Descinderi la Primăria Panciu. Oamenii legii vor să afle cum a ajuns finul primarului director de spital

Primarul din Panciu, încătuşat pentru o fraudă de 300.000 de euro. Cum a ajuns oraşul din Vrancea moşia edilului PSD

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite