Ministrul Muncii, pieton pentru trei luni pentru o viteză dublă faţă de limita legală. Decizia, confirmată de instanţă

0
0
Marius Budăi, ministrul Muncii
Marius Budăi, ministrul Muncii

Marius Budăi a fost prins circulând cu 121 km/h în localitatea vrânceană Pufeşti şi a fost amendat cu suma de 1.305 lei. Judecătorii i-au respins contestaţia la amendă, iar decizia a rămas definitivă.

Marius Budăi, Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, va fi pieton în următoarele trei luni, după ce instanţa i-a respins contestaţia la procesul-verbal prin care a rămas fără permisul de conducere.

Budăi a fost reperat de aparatul radar al poliţiei, pe 22 februarie, pe când era vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, conducând cu o viteză de 121 km/h în localitatea vrânceană Pufeşti, în zonă de limitare de viteză de 60 km/h.

Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile şi i-au dat o amendă de 1.305 lei, dar actualul ministru a contestat procesul verbal, menţionând în fals, în acţiunea deschisă la Judecătoria Adjud, că avea o viteză mult mai mică.

Poliţiştii din Vrancea au depus la dosar atestatul de operator radar şi buletinul de verificare metrologică pentru radarul care l-a interceptat pe ministru, inclusiv imaginile video, iar în baza lor judecătorii au respins acţiunea lui Marius Budăi. 

Acesta a făcut apel, dar dosarul a avut aceeaşi soartă la Tribunalul Vrancea, decizia fiind definitivă.

În ultimii doi ani, Marius Budăi a mai avut permisul suspendat de două ori, tot din cauza vitezei în exces.

Vă mai recomandăm:

Primarul Misăilă a contestat în instanţă reţinerea permisului de conducere, deşi recunoaşte că a greşit

Doi primari vitezomani lăsaţi pietoni de poliţiştii de la rutier. Unul dintre ei este chiar edilul Focşaniului

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite