Marfar cântă live în Times Music Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intrarea la unul dintre cele mai tari evenimente din oraş costă 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi, organizatorii promiţând o seară de neuitat.

O nouă seară magică în Times Music Club, locaţie care a făcut un obicei din a-şi încânta clienţii cu prestaţiile live ale unor artişti consacraţi. Mâine seară, de la orele 21.00, pe scenă va urca trupa Marfar, care promite un show de zile mari.

Cei şase membri ai formaţiei, Florin Ristei şi Adriana Tarnosche - voce, Niculae Şerban - clape, Dragoş Pitaru - bass, Andrei Neamţu - chitară şi Vali Neamţu - tobe au pătruns în peisajul muzical autohton în anul 2003, atunci când au făcut furori cu melodia „Las-o bă, că merge aşa", o piesă ce face referire la realitatea socială din România, mai exact la lucrurile făcute de mântuială. Piesa este pigmentată de acordurile muzicii lăutăreşti şi de vocea inedită a lu' Tanti Lina, femeia de serviciu de la sala de repetiţii a trupei.

Artiştii de la Marfar vor interpreta şi o serie de coveruri, precum „Stop Loving you", „Gimme, gimme", „Rasputin", „Proud Mary" sau „Let's twist again".

Focşănenii care vor alege să-şi petreacă seara de sâmbătă în Times Music Club vor avea parte şi de un grandios show de flăcări susţinut de un grupul Crispus. De asemenea, organizatorii au pregătit şi spectacole de bar, cu super animatoare şi cele mai rafinate băuturi. Intrarea este 10 lei pentru fete şi 15 lei, pentru băieţi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite