Locuinţe ANL la preţ de vilă construite în comuna Fitioneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuinţele de la Fitioneşti au fost inaugurate
Locuinţele de la Fitioneşti au fost inaugurate

Autorităţile locale au inaugurat vineri un bloc cu 12 locuinţe care vor fi atribuite unor familii tinere din comuna Fitioneşti, investiţia fiind cifrată la 850.000 de euro.

În comuna Fitioneşti a fost construit de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) primul bloc de acest gen din comună, în care se vor muta cu chirie 12 familii tinere din zonă.

Blocul a fost construit de societatea General Construct, iar investiţia a costat nu mai puţin de 850.000 de euro.

Practic, preţul de construcţie al unei locuinţe ANL se ridică la suma de 78.000 de euro, dublu cât costă un apartament pe piaţa imobiliară din Focşani, dar la astfel de preţuri există oferte de vânzare pentru case şi vile în Focşani. Investiţia de la Fitioneşti i-a prilejuit baronului de Vrancea, Marian Oprişan, să se laude pe Facebook că fără insistenţele sale construcţia nu ar fi fost posibilă.

„Este singura investiţie de acest fel din zonă şi mă bucur că 12 familii vor beneficia de o locuinţă modernă, aşa cum merită toţii cetăţenii acestui judeţ. Este un proiect pe care l-am susţinut şi pentru care am luptat trei ani cu guvernele pedeliste doar pentru simplul motiv că la Fitioneşti era un primar PSD.Îi felicit pe locuitorii comunei Fitioneşti pentru această investiţie, dar şi pentru ceea ce vor face pe viitor în comună, şi mă refer aici, în special, la reabilitarea şcolilor cu ajutorul fondurilor europene”, a scris preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea pe pagina de Facebook..

Mai puteţi citi:

Încă zece tineri din Focşani primesc locuinţe la ANL

Comisia socială a Primăriei a analizat cererile acestora şi a stabilit lista de priorităţi, pe baza punctajelor obţinute de solicitanţi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite