Gabriel Postolache îl înlocuieşte pe Alin Trăşculescu la conducerea PDL Vrancea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta este şi candidat în Colegiul 2 Senat şi a fost numit interimar la şefia PDL Vrancea, printr-o dispoziţie semnată de preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Primarul comunei Ţifeşti, Gabriel Postolache, se va ocupa în următoarea perioadă de soarta organizaţiei PDL Vrancea,după ce fostului preşedinte Alin Trăşculescu i-a fost retras sprijinul politic în urma dosarului de corupţie în care este anchetat de DNA.

În cursul zilei de ieri s-a vorbit că această funcţie va fi preluată de Florin Mihai Secară, un nume nou în PDL Vrancea, însă după consultări îndelungate cu conducerea centrală a PDL s-a ajuns la concluzia că cel mai potrivit pentru această funcţie este Gabriel Postolache.

„Pentru mine ziua de marţi, 13, sper să fie de bun augur. Alături de echipa mea va fi un nou început. Ne vom mobiliza, avem strategii pe care le vom adapta la condiţiile actuale şi sper ca rezultatul din alegeri să fie bun. Ne vom bate. Nu-i vom oferi satisfacţie lui Oprişan. Toată lumea ştie că nu este uşor, dar nu este imposibil", a transmis un semnal de unitate Gabriel Postolache.

Acesta a precizat că nu a luat până acum legătura cu fostul preşedinte Alin Trăşculescu şi că nu există deocamdată o strategie legată de Colegiul 5, unde candidează deputatul Trăşculescu, care nu mai are voie să folosească sigla ARD.

„Nu sprijinim pe nimeni în acest colegiu. Voi face campanie pentru mine în Colegiul 5, pentru că face parte şi din Colegiul meu de Senat. Aşteptăm să vedem ce decizie va lua Alin Trăşculescu. Nu voi fi adversarul politic al unui om care a muncit în partid, a dovedit-o şi a făcut atâtea lucruri bune în Vrancea", a spus preşedintele interimar Gabriel Postolache.

La rândul său, Florin Mihai Secară, candidatul ARD din Colegiul 6 Deputaţi s-a arătat uimit de „teroarea" pe care Marian Oprişan a instaurat-o în Vrancea.

"Ne delimităm de ce a făcut Alin Trăşculescu, dar nu putem trece cu vederea dosarele de corupţie ale lui Marian Oprişan, unde hoţul cel mai mare este lăsat în libertate. Am vorbit cu colegi şi prieteni care mă susţin şi mi-au spus că le este frică să vină alături de mine, din cauză că-şi vor pierde locurile de muncă. Trăim într-o teroare mai mare decât înainte de 1989", a spus Florin Mihai Secară, gratulându-l pe şeful judeţului cu apelativul de tractorist, aluzie la studiile în domeniu ale şefului judeţului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite