FOTO Tablou superb de toamnă, în „Canionul Vrancei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Privelişti superbe la Cheile Tişiţei Foto: Adrian Teodorescu
Privelişti superbe la Cheile Tişiţei Foto: Adrian Teodorescu

Fotograful Adrian Teodorescu s-a aflat la sfârşitul săptămânii în Rezervaţia Cheile Tişiţei, pentru a imortaliza extrordinarele culori ale toamnei.

Adrian Teodorescu este membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din Romania. Acesta lucrează la un proiect fotografic intitulat „52 de săptămâni”, urmând să expună cele mai reuşite 52 de fotografii surprinse săptămânal în pelegrinările sale.

La sfârşitul săptămânii, Adrian s-a aflat în rezervaţia „Cheile Tişiţei” din Munţii Vrancei, iar imaginile imortalizate de el cu aparatul de fotografiat  sunt senzaţionale. Un spectacol de neuitat, o privelişte parcă scoasă din tablouri.


Rezervaţia Naturală Cheile Tişiţei este o arie protejată ce se întinde pe 8 kilometri, la 850 de metri altitudine. Traseul începe din staţiunea turistică Lepsa, iar turiştii pot admira modul cum apele Tişiţei au modelat pietrele pe care le-au întâlnit în cale.

Printre frumuseţile rezervaţiei se află şi stâncile denumite popular de localnici în trecut - Căciulata de Vrancea şi Cuşma Tişiţei. Văile sunt înguste, cu o mare energie de relief, având pe alocuri aspect de canion.

Datorită frumuseţilor din rezervaţie, Cheile Tişiţei sunt considerate diadema de aur a Vrancei.

Mai puteţi citi:

VIDEO FOTO De asta iubim România: Lepşa, minunea din Munţii Vrancei. Locul în care o prinţesă ţi se iveşte la mijlocul nopţii şi-ţi dăruieşte diamante

Week-end între Cheile Tişiţei şi Păstrăvăria Lepşa

13
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite