Elevi şi profesori din Vrancea desfăşoară cursuri şcolare exclusiv online, din motive medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semetrul doi a debutat luni, 8 februarie, cu prezenţă fizică
Semetrul doi a debutat luni, 8 februarie, cu prezenţă fizică

Potrivit autorităţilor, în judeţul Vrancea sunt 49.288 de elevi care au început luni şcoala, majoritatea covârşitoare cu prezenţă fizică.

La nivelul judeţului sunt înregistraţi 49.288 de elevi în învăţământul preuniversitar de stat şi particular. Dintre aceştia, 527 de elevi din 8 şcoli cu personalitate juridică şi 27 de structuri arondate îşi desfăşoară activitatea în sistem on-line din cauza coeficientului de infectare cu SARS-CoV-2 din unităţile administrativ-teritoriale în care se află unităţile de învăţământ.

Un număr de 48 de elevi îşi desfăşoară activitatea în sistem exclusiv on-line, precum şi 23 de cadre didactice, din motive medicale, aflându-se în diferite grupe de risc medical. În judeţul Vrancea îşi desfăşoară activitatea, în acest moment, 3.504 cadre didactice.

"În toate unităţile de învăţământ ale judeţului Vrancea sunt respectate prevederile Ordinului Ministerului Educaţiei şi Cercetării nr. 3235/4 februarie 2021 şi al Ministerului Sănătăţii nr. 93/4 februarie 2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2", potrivit IŞJ Vrancea.

Vă mai recomandăm:

373 de unităţi de învăţământ din Vrancea încep cursurile în scenariul verde, 78 în cel hibrid şi o şcoală doar online

Şcoala la distanţă. Ce metodă a găsit o profesoară de istorie pentru a-şi ţine orele în perioada închiderii unităţilor de învăţământ


 

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite