Doctoriţa Iuniana Stanciu, protagonista unei urmăriri ca-n filme pe Autostrada A3. Ea a lovit un poliţist cu maşina şi a mers pe contrasens 60 de km

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia, aflată la volanul unui autoturism Opel, a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj al Poliţiei, la Ploieşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Daniel Radu, citat de Mediafax, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00, un echipaj al Poliţiei Rutiere care făcea control în trafic a făcut semnal de oprire unui autoturism pe o stradă din Ploieşti.

Doctoriţa Iuniana Stanciu, medic de familie în Focşani, aflată la volanul maşinii a refuzat să oprească, l-a acroşat cu maşina pe unul dintre poliţişti, după care fugit, ieşind din Ploieşti pe şoseaua de centură a oraşului, poliţiştii plecând în urmărirea ei.

În localitatea Bărcăneşti, şoferiţa a intrat pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti şi a rulat pe contrasens, cu farurile stinse, câteva zeci de kilometri. După o urmărire care a durat câteva zeci de minute, timp în care femeia a condus maşina pe contrasens, fără lumini şi cu viteză foarte mare, poliţiştii au reuşit să o prinsă în dreptul localităţii Otopeni din judeţul Ilfov.

Şoferiţa, în vârstă de 45 de ani, a fost dusă la sediul Poliţiei Ploieşti. La audieri, ea le-a spus anchetatorilor că a fugit fiindcă era urmărită de mafia rusească.

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului trecut ea a mai fost cercetată penal de poliţiştii din Vrancea pentru conducere sub influenţa substanţelor psihotrope, însă dosarul s-a finalizat cu neînceperea urmăririi penale.

Mai puteţi citi:

O şoferiţă beată criţă a rămas pieton pentru o perioadă mai lungă

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite