Cum văd unii oameni rezolvarea actualei crize politice. Drapelul PCR flutură la geamul unui bloc din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drapelul PCR flutură în vânt
Drapelul PCR flutură în vânt

Imaginea a fost surprinsă vineri, 8 octombrie, în cartierul focşănean Gară, la etajul 2 al unui bloc de locuinţe.

Toate sondajele arată că oamenii sunt nemulţumiţi de clasa politică, fără deosebire de culoarea partidelor.

Criza politică actuală a creat iarăşi un motiv de lehamite în rândul populaţiei, în condiţiile în care ea se suprapune nu numai cu o criză sanitare provocată de pandemia tot mai greu de gestionat de autorităţi, dar vine şi pe fondul unor scumpiri fără precedent, care şi-au făcut deja simţite prezenţa în portofelele românilor

Probabil acesta ar fi unul dintre motivele pentru care un focşănean şi-a arborat la geamul blocului în care locuieşte trei drapele, două ale Partidului Comunist Român şi unul tricolor.

Imaginea am surprins-o în cartierul focşănean Gară.

Cazul nu este singular în Vrancea, În urmă cu trei ani, proprietarul unui bar din comuna vrânceană Răcoasa, nostalgic după timpurile comunismului, a găsit de cuviinţă să afişeze pe unul dintre pereţii localului public un tablou cu "tovarăşul" Nicolae Ceauşescu.

Oamenii spuneau atucni că se simt în largul lor în prezenţa "celui mai iubit fiu al poporului", în amintirea căruia închină de multe ori un păhărel cu tărie.

Vă mai recomandăm:

Portretul lui Nicolae Ceauşescu, instalat în locul unui televizor într-un bar comunal. Ce cred localnicii despre acest lucru

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite