Comisarul şef Adrian Huzum şi soţia sa, implicaţi într-un accident rutier la Iaşi în timp ce mergeau să se roage la Moaştele Cuvioasei Parascheva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile implicate în accident  FOTO: Ziarul de Iaşi
Maşinile implicate în accident  FOTO: Ziarul de Iaşi

Atât poliţistul, cât şi soţia sa, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Vinovat de producerea accidentului este un şofer din Suceava, care a intrat pe contrasens.

Carambolul s-a produs aseară în localitatea Leţcani, pe E 583, după ce două maşini, un Audi cu numere de Suceava şi un Volkswagen cu numere de Bucureşti, acesta din urmă condus de soţia comisarul şef Adrian Huzum, de la Poliţia Rutieră Vrancea, au intrat în coliziune.

Martorii susţin că şoferul primei maşini ar fi intrat pe contrasens fiind apoi izbit frontal de cel de-al doilea vehicul. Ulterior, alte maşini conduse regulamentar au intrat şi ele în coliziune.

Cei doi şoferi implicaţi în accident, precum şi poliţistul Adrian Huzum au  fost transportaţi la spital, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale de la ambulanţă şi SMURD, precum şi echipaje de descarcerare.

Comisarul şef Adrian Huzum şi soţia ar fi trebuit să ajungă aseară la Iaşi, la sărbătoarea Sfintei Parascheva, fiind aşteptaţi de rude.

Mai puteţi citi:

S-au dus să se roage pentru sănătate la  Moaştele Cuvioasei Parascheva şi au ajuns la spital

FOTO VIDEO Au scăpat, ca prin minune, cu viaţă în urma unui accident: „Cuvioasa Parascheva a făcut o minune“

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite