Cinci comune din Vrancea îşi vor asfalta uliţele cu bani europeni, prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comunele din Vrancea îşi asfaltează uliţele
Comunele din Vrancea îşi asfaltează uliţele

Comunele Goleşti, Dumbrăveni, Coteşti, Gugeşti, Urecheşti şi Popeşti au accesat sume cuprinse între 879.000 de euro şi un milion de euro pentru modernizarea drumurilor.

Vrancea are cinci comune între cele 42 din toată ţara care au fost selectate pentru submăsura 7.2, de către Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, proiecte care vizează refacerea şi modernizarea drumurilor de interes local.

Proiectele au fiecare valori cuprinse între 879.000 de euro şi un milion de euro şi prevăd asfaltarea străzilor din comunităţile respective, respectiv Goleşti, Dumbrăveni, Coteşti, Gugeşti, Urecheşti şi Popeşti.

La Goleşti, proiectul este în valoare de 1 milion de euro şi prevede asfaltarea a 26 de străzi, cu o lungime totală de 7,7 km.

”Având în vedere că valoarea proiectului implică proceduri de achiziţie şi de publicare a licitaţiei şi în jurnalul achiziţiilor europene care prevăd termene destul de relaxate pentru a fi asigurată o competiţie şi o transparenţă totală în procesul achiziţiei lucrărilor, vă informez că, în funcţie de rapiditatea cu care se vor desfăşura toate aceste proceduri care funcţionează după termene precise, vor fi demarate lucrările de modernizare a tuturor drumurilor. În acest moment, nu putem spune data exactă la care aceste lucrări vor începe. Trebuie respectate toate procedurile legale”, menţionează primarul Alexandru Zar.

Aceaşi situaţie şi în comuna Dumbrăveni.unde vor fi asfaltate străzi în lungime totală de 6,5 km.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite