Baronul Oprişan bate în retragere. Acesta a renunţat la mai bine de jumătate din fondurile alocate pentru Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelionul din Piaţa Unirii costă mai puţin de 100.000 de euro
Revelionul din Piaţa Unirii costă mai puţin de 100.000 de euro

Consiliul Judeţean Vrancea a retras de la Revelion suma de 500.000 de lei, din totalul de 880.000 care fusese alocat iniţial pentru petrecerea din centrul oraşului din noaptea dintre ani.

Petrecerea din noaptea dintre ani de la Focşani nu va mai costa 200.000 de euro, aşa cum alocase iniţial aleşii judeţeni, ci mai puţin de 100.000 de euro, mai exact 380.000 de lei.

Nu ştim ce anume l-a determinat pe baronul de Vrancea, Marian Oprişan, să bată în retragere cu bugetul exorbitant pregătit pentru ultima petrecerea în aer liber din Piaţa Unirii, dar acest lucru subliniază că paranghelii se pot face şi cu bani mai puţini, deşi, în opinia multora, tot sun costuri mari.

Astfel, la Revelionul 2014-2015, care va avea loc în Piaţa Unirii vor urca pe scenă Ţara Vrancei, Geta Postolache, Matilda Pascal Cojocăriţa, Vali Bărbulescu, Lidia Buble, Super Trooper, Ruby, Kaoma, Cristi Minculescu Band, Maximilian, Goombay Dance Band, Alphaville şi Ro-Mania.

Adelina Pestriţu şi Octavian Ursulescu vor prezenta spectacolele de la Focşani.

Cei 500.000 de lei luaţi de la Revelion. au fost redirecţionaţi pentru cofinanţarea unui proiect cu fonduri europene privind construirea unor depozite de deşeuri în Vrancea.

Mai puteţi citi:

Revelionul din Piaţa Unirii „stoarce” bugetul Consiliului Judeţean Vrancea de 200.000 de euro

Aleşii judeţeni au aprovat în această seară alocarea a încă 380.000 de lei peste cei 500.000 de lei stabiliţi dinainte pentru organizarea revelionului în aer liber.

Escrocherie la patinoarul „gratuit” din Piaţa Unirii. Intrarea liberă clamată de edili costă 10 lei

Firma care a primit de la Primăria Focşani 160.000 de lei pentru a pune la dispoziţia cetăţenilor, gratuit, patinoarul pe timpul sărbătorilor, percepe bani de la cei care vor să practice acest sport.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite