BACALAUREAT DE TOAMNĂ 2013 Aproape 1000 de candidaţi din Vrancea susţin astăzi proba scrisă la Limba Română

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Probele scrise al Bacalaureatului încep astăzi
Probele scrise al Bacalaureatului încep astăzi

Absolvenţii de liceu au la dispoziţie trei ore pentru redactarea lucrării (9:00 - 12:00) iar candidaţii de la română vor fi monitorizaţi video.

Aproximativ 1000 de candidaţi care nu au luat examenul de Bacalaureat în prima sesiune, sau care provin din seriile vechi sunt aşteptaţi astăzi să susţină proba scrisă la limba şi literatura română din cadrul Bacalaureatului de toamnă.

Examenul se va da în cinci centre, respectiv Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Colegiul Tehnic „Ion Mincu, Colegiul Tehnic „Traian Vuia” şi Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”.

Candidaţii nu pot intra în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de comunicare, cei prinşi cu astfel de materiale fiind eliminaţi din examen.

Următoarea probă din cadrul examenului, cea de limbă maternă, se va susţine mâine, iar miercuri, 28 august, are loc proba obligatorie a profilului, adică Istoria şi Matematica.

Ultima probă scrisă, cea la alegere, are loc vineri, urmând ca rezultatele parţiale să fie afişate luni, 2 septembrie iar cele finale pe 5.

Mai puteţi citi:

BACALAUREAT DE TOAMNĂ 2013 Peste 1700 de candidaţi s-au înscris la a doua sesiune de Bac în Vrancea

Citeste mai mult: adev.ro/mrixmn

BACALAUREAT DE TOAMNĂ 2013 Peste 1700 de candidaţi s-au înscris la a doua sesiune de Bac în Vrancea

Cele patru absolvente din Vrancea care au luat 10 la Bacalaureat, premiate cu 3000 de lei de Ministerul Educaţiei

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite