Autoturism lovit de tren în Vrancea. Un copil de 4 ani şi două femei, victime ale evenimentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la Burcioaia
Accidentul a avut loc la Burcioaia

Atât traficul rutier cât si traficului feroviar se desfăşoară în condiţii normale. Toate cele trei persoane au primit îngrijiri

O femeie de 42 de ani care conducea miercuri, la ora 16.35,  un autoturism pe DC 22 nu a respectat semnalele acustice şi luminoase montate la trecerea la nivel cu calea ferată, în zona Burcioaia-Adjud,  autoturismul fiind acroşat de un tren personal.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, a unei tinere de 18 ani şi a unui minor în vârstă de 5 ani. Femeia a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi o 1 autospecială de stingere cu apă de la Secţia de Pompieri Adjud, 1 ambulanţă SMURD de la Staţia de Pompieri Panciu şi 1 ambulanţă SAJ.

Echipajele SMURD au preluat femeia de 42 de ani şi copilul, care prezentau la cap leziuni şi la membrele inferioare. Femeia de 19 ani a suferit un traumatism toracic, aceasta a fost preluată de echipajul SAJ. Victimele au fost transportate la UPU Focşani.  

accident
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite