40.000 de lei şi 1.000 de euro, mistuiţi într-un incendiu la Negrileşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din casă nu prea a mai rămas nimic
Din casă nu prea a mai rămas nimic

Incendiul s-a produs cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric, pompierii reuşind într-un final să stingă focul.

O familie din comuna Negrileşti a rămas fără agoniseala de o viaţă, după ce un incendiu le-a distrus locuinţa şi bunurile materiale pe care le aveau în ea.

Pompierii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca focul să nu se extindă şi la vecini.

„La sosirea la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă, generalizat la nivelul acoperişurilor locuinţei şi mai multor anexe gospodăreşti, pe o suprafaţă totală de 350 mp. Pompierii au intervenit pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor şi pentru protecţia gospodăriilor învecinate, care se aflau la mică distanţă. În urma incendiului au ars acoperişul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de 150 mp, două camere de locuit, construite din lemn şi paiantă pe o suprafaţă de 50 mm, trei anexe gospodăreşti construite din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de cca. 150 mp, cât şi bunuri de uz casnic şi gospodăresc. Pompierii au salvat din faţa focului 6 bovine şi 20 păsări, cât şi imobilele gospodăriilor amplasate în imediata vecinătate. Proprietara a declarat că în incendiu au ars 40.000 lei şi 1.000 euro”, a precizat lt. Cristina Duţă, purtător de cuvânt ISU Vrancea.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, în urma unui scurtcircuit electric.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite